Benvingudes i benvinguts a l'EBM La Cuna > El curs arriba a la seva fi > L'anglès a l'escola bressol o una visita il.lusionada

L'anglès a l'escola bressol o una visita il.lusionada

27/04/2015

Venen els alumnes de 4t de primària de l'escola Lluís Piquer

Un projecte: apropar la llengua anglesa als més petits. 

Una realitat: Dos grups d'infants de l'escola Lluís Piquer, van arribar a l'escola il.lusionats, amb ganes de tornar, molts d'ells a la seva primera escola, la Cuna. Il.lusionats per poder compartir el que havien preparat amb la seva professora d'anglès i que volien ensenyar als nostres infants.

Dos grups d'infants de 4t de primària que es van adreçar als dos grups de 2 anys , que bocabadats van escoltar el que els hi oferien aquella colla. I al final un regalet: un penjoll amb la imatge d'un animal a cada nen.

La visita a l'escola va ser un fet bonic de comentar: estaven contents de recordar què feien quan eren petits! Se'n recordaven força dels companys i de determinades vivències i els agradava preguntar. 

Van marxar amb un bon record de la Cuna i nosaltres els hi ho vam agrair. Les dues escoles són igual d'importants i la tasca que fem també; tant si són grans com si són petits.

Comparte: