Benvingudes i benvinguts a l'EBM La Cuna > Projectes > 41 cançons a la butxaca amb el nou cd de les Escoles Bressol Municipals de Parets

41 cançons a la butxaca amb el nou cd de les Escoles Bressol Municipals de Parets

Butxaca de cançons és el títol del disc compacte editat per l’Ajuntament de Parets, conjuntament amb les Escoles Bressol i l'Escola de Música.

Sol solet, La lluna la pruna, Caga tió, Cargol treu banya o temes més moderns com El dofí o L’elefant du-du-à, són algunes de les cançons que es poden portar a la butxaca, i a les quals deu nens i nenes d’entre 9 i 12 anys, membres de la coral de l’Escola Municipal de Música, i una de les professores del centre, han posat veu a ritme de swing, chacha o samba.

El repertori del nou disc inclou una selecció acurada de quaranta-una cançons infantils escollida per l’equip docent i directiu de les tres escoles bressol municipals, La Cuna, El Cirerer i El Gargot.

La gravació de Butxaca de cançons ha anat a càrrec de cinc professors de l’Escola Municipal de Música, amb la col·laboració del professor de música de l’Escola Pau Vila. El piano, els arranjaments i la direcció musical l’ha fet el director de l’Escola de Música, Jordi Azagra, autor també del tema final Ball de festa de Parets del Vallès. La il·lustració de la portada l’ha creat Inés Corral, professora de l’Escola Bressol Municipal El Gargot.

L'enregistrament es va iniciar el mes de febrer i es va acabar a mitjan mes d'abril amb més de 40 hores d'estudi entre enregistrament i postproducció.

Amb aquest cd, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets vol contribuir a la difusió i promoció del patrimoni musical i tradicional amb temes relacionats amb les festes populars i, alhora, pretén ser una eina pedagògica i divertida per enfortir els vincles entre la família i l’escola fomentant que les primeres cançons que s’aprenen als centres educatius es puguin compartir també a casa.

Butxaca de cançons es pot adquirir a les Escoles Bressol Municipals, a l’Escola Municipal de Música, al Servei d’Educació i a les oficines del Centre Cultural Can Rajoler a un preu de 2 euros.

Comparte: