PORTADA > El curs arriba a la seva fi > Carles Capdevila

Carles Capdevila

02/06/2017

Avui ens hem despertat amb la tristor de sentir la mort de Carles Capdevila .

Aquest matí quan ens hem llevat hem sentit, si escoltat i sentit , la mort de Carles Capdevila.

Per les mestres , les famílies i per molta gent, en general ,ha estat una persona que ens ha ajudat, des del seu bon humor, a fer reflexions sobre l'educació i molts cops i de ben segur que ens ha ajudat a ser millors professionals i persones.

L'hem sentit a la ràdio, a la tele, hem llegit els seus articles i els seus llibres... L'hem escoltat quan ha inaugurat jornades pedagògiques, a les escoles d'estiu ... El darrer cop va ser , poc abans que comencés la seva darrera batalla, el varem escoltar, riure i emocionar-nos en una trobada on hi havia una representació extensa de directores d'escoles bressol. El Carles, sempre va recordar que pasava quan portava els seus fills a l'escola bressol i ens ho explicava, fent caricatura, des del respecte ,del que és la vida de les nostres escoles i com ho viuen les famílies. Ell sempre va estar al nostre costat, sempre va defensar una institució molts cops considerada la germana pobra de l'educació. Ell mai va parlar de guarderia, sempre, sempre , ens va reconeixer , i va donar molta la importància etapa educativa i ens va deixar ben a munt.

Avui, parlant del Carles Capdevila, serà el primer cop que no riem, però sí que ens emocionem i recordem tot allò que ens ha ensenyat i ha fet viure amb  il.lusió.

Carles, el nostre equip, com tota la comunitat educativa , et portarem en el nostre cor i recordant les teves reflexions, les teves paraules, de ben segur que dia a dia  serem millors mestres i millors persones.

Gràcies.

Equip de la Cuna

Arxius adjunts

Comparte: