PORTADA > El curs arriba a la seva fi > El Carnestoltes

El Carnestoltes

17/02/2017

El Carnaval a l'escola

Avui hem rebut el Carnestoltes, després d'haver-ho explicat a les aules i guarnit la sala gran.

Ben guarnits amb barrets hem sortit tota l'escola a la sala i hem rebut un personatge gran, com un gegant: El Carnestoltes i hem cantat el repertori del que seran les nostres disfresses: sols, llunes, dimonis, arcs de sant Martí... totes relacionades amb les cançons populars que omplen cada dia les aules de l'escola i que els nostres infants coneixen bé.

La setmana vinet, segurem el dictat de tant il.lustre personatge i cada dia portarem una disfressa o un detall diferent i la tarda del divendres amb les famílies acabarem la festa, disfressat  i cantant amb la música en viu de la Brigitt i la seva guitarra mentre berenem plegats/des.

Comparte: