PORTADA > El curs arriba a la seva fi > La Festa Major 2

La Festa Major 2

23/01/2017

Visita de les colles dels Diables i del Gall

La visita esperada de les dues colles es va realitzar aquesta setmana. 

Les varem rebre per la tarda , després de berenar i primer hi va haver cares de sorpresa i algun infant una mica espantat, però a mesura que tocaven els tabals, les gralles i miraven les dues bèsties: El Rusti i el Gall. Tots es varen mostrar observadors, contents i participatius. Els més grans es varen posar els caps grossos que havien pintat a la classe  i van ballar i quasi tothom va acompanyar les colles amb els seus tabals.

La festa s'acabarà la setmana vinent amb noves visites i parlant de la vivència que han tingut durant la Festa Major amb la seva família i un cop més haurem lligat la vida de l'escola amb la del poble, amb la tradició, amb la vivència familiar.

 

Comparte: